Golvläggning i Härryda

En firma med öga för entreprenad och golvläggning

Linus & Alex Bygg och Entreprenad är en bygg- och entreprenadfirma som tar hand om hela ombyggnationen, tillbyggnaden eller nybygget utan att du behöver lyfta ett finger. Vi utför total renovering i ditt hem eller i din fastighet och hjälper dig med exempelvis golvläggning, måleri och takbyte samt en rad andra tjänster såsom läggning av klinkers, en komplett badrumsrenovering eller tapetsering. Vi välkomnar alla typer av kunder i Västra Götaland-regionen. Linus & Alex Bygg och Entreprenad tar hand om din renovering, hur liten eller omfattande den än är!

Ombyggnad, tillbyggnad och nybyggnad

Vill du bygga till något på huset såsom ett garage eller kanske en bastu? Eller önskar du möjligtvis att bygga om något befintligt till något större, mindre eller mer praktiskt? Du kanske till och med vill bygga något helt nytt som ett fritidshus eller en friggebod på en tomt du har köpt. På Linus & Alex Bygg och Entreprenad tar vi hand om alla delar – från ombyggnad och tillbyggnad till nybyggnationer.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Linus & Alex Bygg och Entreprenad AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Golvläggning i Härryda

Kontakta oss med dina idéer

Totalrenovering med designaspekt i åtanke

Vi sätter ständigt i system att inte bara renovera efter konstens alla regler, utan också att få med design- och inredningsaspekten i våra projekt. Det praktiska och funktionella bör alltid möta det estetiska när man bygger om eller bygger nytt, och med vår kunskap och känsla för detaljer ser vi till att gå alla dina behov till mötes. Fråga oss gärna om råd om du själv är tveksam.

 . 

Våra tjänster

Ombyggnad - Linus & Alex Bygg och Entreprenad AB

Ombyggnad

Tillbyggnad - Linus & Alex Bygg och Entreprenad AB

Tillbyggnad

Takbyte - Linus & Alex Bygg och Entreprenad AB

Takbyte

Total renovering - Linus & Alex Bygg och Entreprenad AB

Total renovering

Golvläggning - Linus & Alex Bygg och Entreprenad AB

Golvläggning

Måleri - Linus & Alex Bygg och Entreprenad AB

Måleri

VILL DU VETA MER OM HUR VI KAN HJÄLPA DIG?

Kontakta oss!

Vårt mål är att alltid ha 100% nöjda kunder

Ta hand om taket för bästa isolering

Ett takbyte kan vara både kämpigt och kostsamt men inte med oss! Med Linus & Alex Bygg och Entreprenad får ditt tak en ny beläggning och vård som håller länge och väl. Vi utför både rengöring och ny läggning av takpannor eller annat material. Behöver du extra isolering för en varmare bostad – börja med taket! Ofta kan en takrenovering ingå som del i en total renovering, så när du ändå är på gång att renovera i övrigt – se över taket samtidigt.

Så kontaktar du oss

Om du är intresserad av att anlita oss under hela din totala renovering eller nybyggnadsprojekt, finns det flera sätt att komma i kontakt med vår byggfirma. Du kan antingen fylla i ett kontaktformulär på Sverigesbyggservice.se eller höra av dig till oss personligen. Vi sitter i Lindome och åker ut till kunder i hela länet. Om du redan vet vad du är ute efter är du välkommen att be om en gratis offert.